Ticker

6/recent/ticker-posts

Αραπίτσας Γιώργος :Επικοινωνία ή ουσία




Η παράταξή μας ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ από το πρώτο Συμβούλιο ξεκαθάρισε ότι θα υπηρετήσει πιστά τον θεσμικό της ρόλο και αυτό πράττει απαρέγκλιτα μέχρι σήμερα στηρίζοντας την Δημοτική Αρχή όταν τα θέματα και οι αποφάσεις είναι υπέρ του Δημότη και καταψηφίζοντας όταν θεωρεί ότι θίγονται τα δίκαια συμφέροντά του. 
Κάποιους φαίνεται να τους ενοχλεί η ουσιαστική αντιπολίτευση και η κατάθεση εμπεριστατωμένων και κοστολογημένων προτάσεων όπως η μείωση των Δημοτικών τελών που καταθέσαμε και η Δημοτική Αρχή αύξησε, φορτώνοντας εν μέσω πανδημίας τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Κάποιους ενοχλούν οι ουσιαστικές μας παρεμβάσεις στα συλλογικά όργανα που αφορουν τον προϋπολογισμό και τα Δημοτικά έργα. 
 Κάποιοι την οποιαδήποτε ολιγωρία, αδράνεια και έλλειψη συντονισμού, την δικαιολογούν συστηματικά με την έλλειψη προσωπικού, λες και οι Δήμοι πρώτη φορά αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα, την δικαιολογούν με τον covid και τις καιρικές συνθήκες. 
 Την παράταξή μας την ενδιαφέρει η ΟΥΣΙΑ η αντικειμενικότητα και η ειλικρίνεια απέναντι στον Δημότη. Την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και την υπέρμετρη χρήση των κοινωνικών δικτύων την αφήνουμε σε άλλους.
Καμία απάντηση για τα φρεάτια και τις λαμαρίνες που δεσπόζουν σε κεντρικούς δρόμους για μία τουλαχιστον διετία δημιουργώντας σκόνη και όχληση στους περίοικους και προκαλώντας φθορές στα διερχόμενα αυτοκίνητα. 
Καμία απάντηση για τους προβολείς στο γήπεδο Αλιάρτου που δεν υπήρξε πρόβλεψη για έγκαιρη μεταφορά, καμία απάντηση που μετά από 3 χρόνια δεν έγινε η παραλαβή του κλειστού Αλιάρτου και παρεμπιπτόντως μπράβο για την έγκαιρη παραλαβή του κλειστού Μαυρομματίου.
 Καμία απάντηση για την καθυστέρηση στην προμήθεια χλοοτάπητα που οφείλεται σε ανακολουθία των κωδικών του προϋπολογισμού από το προηγούμενο έτος. 
Για μια ακόμη φορά χωρίς απαντήσεις και η μπάλα στην εξέδρα.
Αραπίτσας Γιώργος







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια