Ticker

6/recent/ticker-posts

Πλιακοστάμος Κων/νος:Προσπάθεια εξαπάτησης για έκδοση πλαστού πιστοποιητικού νόσησης στο Νοσοκομείο Λιβαδειας





Στις 31.8.21 ήταν η καταληκτική προθεσμία του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών, όσοι δεν θα είχαν εμβολιαστεί θα έφευγαν από τις θέσεις τους και θα έμπαιναν σε αναστολή εργασίας, τότε συμβαίνουν τα παρακάτω έκνομα στο νοσοκομείο Λιβαδειάς:
Διευθυντής τμήματος ανεμβολίαστος και ο ίδιος μέχρι εκείνη την ημέρα, διενεργεί rapid test κορωνοϊού σε γιατρό επιμελήτρια της κλινικής του, ομοίως ανεβολίαστη, η οποία αιτιάται ότι έχει ενεργό συμπτωματολογία λοίμωξης κορωνοϊού. Η πρώτη σοβαρή παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου ήδη έχει γίνει γιατί το τεστ ελήφθη όχι στον προβλεπόμενο χώρο εκτός νοσοκομείου αλλά σε χώρο μέσα στο τμήμα, στο γραφείο του διευθυντή.
Η εν κρυπτώ διενέργεια του rapid τεστ ήδη φανερώνει το κίνητρο της ιατρού που φυσικά δεν ενδιαφέρεται να ανακαλύψει εάν έχει προσληφθεί από λοίμωξη covid αλλά να γνωστοποιήσει στο εθνικό μητρώο covid ότι νοσεί και να πάρει την εξάμηνη αναστολή χορήγησης εμβολίου. Αν ήταν πραγματικά φορέας ή νοσούσε με συμπτώματα υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο διερεύνησης του ιού και λήψης του τεστ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
Γνωρίζοντας την προηγούμενη αντιεμβολιαστική δράση και των δύο, διευθυντή και επιμελήτριας αλλά και τις ιδιαίτερες συνθήκες που μεθοδεύτηκε η διενέργεια του τεστ, μη προβλεπόμενος χώρος, μη παρουσία αντικειμενικών μαρτύρων και χρόνος λίγες ώρες πριν τη λήξη προθεσμίας υποπτεύονται όλοι ότι μοναδικό σκοπό έχουν και οι δύο να παραπλανήσουν. Το rapid τεστ την επόμενη ημέρα καταχωρείται ως θετικό στο εθνικό μητρώο covid.
Το τεστ έχει ληφθεί κι ερμηνευθεί κάτω από τελείως αναξιόπιστες συνθήκες χωρίς την παραμικρή διασφάλιση νομιμότητας. Εκπλαγήκαμε όλοι στο νοσοκομείο Λιβαδειάς από τη χρονική στιγμή που η μέχρι τώρα αντιεμβολιάστρια και αρνήτρια ιατρός επέλεξε να γνωστοποιήσει το γεγονος της νόσησής της στο ιό. Κανείς φυσικά δεν πείστηκε ότι ήταν η ίδια φορέας και η διοίκηση τού νοσοκομείου Λιβαδειάς αντέδρασε αμέσως στέλνοντας υπηρεσιακό έγγραφο που υποχρέωνε τη γιατρό βάσει διατάγματος του υπουργείου να υποβληθεί σε μοριακό τεστ το οποίο έγινε και ήταν φυσικά αρνητικό (02.9.21).
Η συγκεκριμένη γιατρός πού πρωτοστάτησε μαζί με τον διευθυντή της, την προϊσταμένη του τμήματός της και τον άντρα της ιδιώτη ιατρό στο αντιεμβολιαστικό συλλαλητήριο φιάσκο μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου, ενέπαιξε τη νοημοσύνη όλων μας. Η συγκεκριμένη γιατρός με τον διευθυντή της δεν σεβάστηκαν τους συναδέλφους της, δύο γιατρούς και δεκατρείς νοσηλευτές, που είχαν το θάρρος να παραλάβουν τα έγγραφα αναστολής εργασίας τους και να απομακρυνθούν, τους πρόδωσαν.
Η συγκεκριμένη γιατρός με τον διευθυντή της θεωρούν ότι μπορεί να κοροϊδεύουν το σύστημα και όλους εμάς στο νοσοκομείο με το να διενεργούν rapid test κάτω από τελείως διαβλητές συνθήκες ώστε να μπορεί να χαλκευτεί το αποτέλεσμα.
Όταν άτομα έχασαν το εισόδημά τους, μαζί με αυτά και άμεσα συγγενικό μου πρόσωπο, επειδή έμειναν πιστά μέχρι τέλους στις απόψεις τους, η συγκεκριμένη επέλεξε μαζί με τον διευθυντή της να παραπλανήσει. Πρώτοι από όλους οι αρνητές που βγήκαν σε αναστολή έπρεπε να στραφούν εναντίον τους. Η συνέπεια μέχρι τέλους των ανθρώπων αυτών που απομακρύνθηκαν λόγω άρνησης εμβολιασμού επιλέγοντας την απώλεια τού οικογενειακού τους εισοδήματος θα έπρεπε να την προβληματίζει λίγο περισσότερο. Το γεγονός ότι και ο άντρας της, ιδιώτης ιατρός και αυτός πίεσε την αρμόδια αρχή του νοσοκομείου Λιβαδειάς για να καταχωρήσει θετικό rapid τεστ και για κείνον κάνοντας πιο πιστευτό το αφήγημά της απλά ενισχύει το βαθύτερο κίνητρό της να εξαπατήσει και να αποφύγει την επίδοση εγγράφου αναστολής εργασίας.
Η συμπεριφορά και των δύο ιατρών οφείλει να διερευνηθεί και βεβαίως να καταγγελθεί τόσο στην διεύθυνση ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου, στον οικείο ιατρικό σύλλογο αλλά και σε κάθε άλλο αρμόδιο θεσμικό όργανο αφού τα πάντα καταμαρτυρούν ότι οι συνθήκες που επέλεξαν για να αποκτήσει πιστοποιητικό νόσησης η ιατρός ήταν τελείως παράνομες. Το πολύ πιο έγκυρο μοριακό τεστ που ακολούθησε βάσει υπερησιακής εντολές από το νοσοκομείο Λιβαδειάςμετά από 48 ώρες διέψευσε κατηγορηματικά το rapid τεστ. Παγκόσμια επιστημονική πρωτοτυπία επίσης αποτελεί το γεγονός να αρνητικοποιείται το rapid τεστ "ασθενούς" μέσα σε 48ώρες όταν πολλοί άλλοι κάνουν και 8 εβδομάδες.
Μπορούν και οι δύο να έχουν όποια άποψη θέλουν για το μέτρο της υποχρεωτικότητας των εμβολίων των υγειονομικών αλλά να έχουν και το σθένος να την υπερασπιστούν. Επέλεξαν να εξαπατήσουν τόσο το ελληνικό δημόσιο όσο και τους συναδέλφους τους που ετέθησαν σε αργία ενώ θεωρούνται και οι δύο, ο πρώτος μέχρι να αρχίσει να αναπτύσσει αντισώματα και η δεύτερη αν δεν εμβολιαστεί, επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία στο χώρο που υπάρχουν
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι προσπάθησαν να εμπαίξουν τη νοημοσύνη όλων μας για να αποσπάσει η ανεμβολίαστη ιατρός πλαστό πιστοποιητικό νόσησης με τη συνεργασία του διευθυντή της, όπως καμία αμφιβολία δεν υπάρχει ότι με τη δημοσιότητα της ιστορίας θα τρέξει ταπεινωμένη να εμβολιαστεί έχοντας εισπράξει ήδη την κατακραυγή των συναδέλφων της. Η αιτίαση της για νόσηση δεν πείθει ούτε και τον πιο αφελή .
Κι επειδή το σόι πάει βασίλειο και η προϊσταμένη του συγκεκριμένου τμήματος παραμένει ανεμβολίαστη και προλογίζει αντιεμβολιαστικά συλλαλητήρια μπροστά στην είσοδο του νοσοκομείου αποφεύγοντας την επίδοση του εγγράφου αναστολής εργασίας με αναρρωτικές άδειες!!
Η λειτουργία πάντως του τμήματος που δουλεύουν οι δύο ιατροί προβληματίζει πάρα πολύ και θέτει σοβαρά ερωτηματικά για την ορθή εφαρμογή επιστημονικών πρωτοκόλλων. Η διοίκηση δεν φαίνεται να αιφνιδιάστηκε και όλοι περιμένουμε τις ενέργειές της που θα σταματήσουν τη γιατρό από την εργασία της βάσει του προβλεπομένου κανονισμού αλλά και την πειθαρχική - ποινική δίωξη και των δύο για την προσπάθεια εξαπάτησης όλων μας στο νοσοκομείο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια