Ticker

6/recent/ticker-posts

Αλίαρτος: Γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς ”Milky Way” στον προαύλιο χώρο του Λυκείου Αλιάρτου

Η εταιρεία Foss Productions αιτήθηκε την χρήση του εξωτερικού προαύλιου χώρου του Λυκείου Αλιάρτου για την πραγματοποίηση κινηματογραφικών γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς με τίτλο ”Milky Way” . 
Για τις ακριβείς ημερομηνίες των γυρισμάτων θα υπάρξει συνεννόηση με την διεύθυνση του σχολείου προκειμένου τα γυρίσματα να γίνουν ημέρες που το σχολείο είναι κλειστό (διακοπές Πάσχα και Σαββατοκύριακα). 
Η εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών και διαφημιστικών ταινιών Foss Productions εγγυάται μια ποιοτική κινηματογράφηση και τον απαιτούμενο σεβασμό στο χώρο του σχολείου με πρωταρχικό σκοπό την προάσπιση και εύρυθμη λειτουργία του . 
Το θέμα παραπέμπεται   για οριστική απόφαση έγκρισης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου -Θεσπιέων .


Milky Way: Η νέα σειρά του βραβευμένου Βασίλη Κεκάτου : Η υπόθεση της σειράς

Με φόντο τις σκληρές συνθήκες σε μια ανώνυμη ορεινή πόλη, οι ήρωες ενήλικες που ζουν προσκολλημένοι στο παρελθόν και οι έφηβοι που προσπαθούν να βρουν το δρόμο τους για το μέλλον, πλάθουν το ψηφιδωτό μιας κοινωνίας που έχει μάθει να κρύβεται πίσω από τα μυστικά της για να επιβιώσει. Με πυρήνα του ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κοινωνικά θέμα, το «Milky Way» μας προσκαλεί σε έναν καινούριο γαλαξία, που ενυπάρχει μέσα στον δικό μας. Στη σειρά θα συναντηθούν το τραγικό με το κωμικό στοιχείο, το ρομαντικό με το σκληρό και το ονειρικό με το άκρως ρεαλιστικό. Τολμηρό, ανθρώπινο αλλά και με χιούμορ που θα κρύβεται στα πιο απρόσμενα σημεία, το «Milky Way» θα κάνει το θεατή να συγκινηθεί βαθιά, να κλάψει αλλά και να γελάσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια