Ticker

6/recent/ticker-posts

Αλίαρτος: Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας (Φωτό-Βίντεο)


Σημαντική ημέρα σήμερα για την πόλη μας και το ποδήλατο με την διέλευση 140 περίπου ποδηλατιστών στα πλαίσια του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας.

Μεγάλη ευκαιρία προβολής δόθηκε σήμερα στην Αλίαρτο με το μεγάλο ποδηλατικό γεγονός της χρονιάς που ένα μέρος  του πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας.

Ελπίζουμε μετά την λήξη των περιοριστικών όρων της πανδημίας να αποτελέσει παράδειγμα χρήσης του ποδήλατου ως μέσο μετακίνησης παράλληλα με την αθλητική του διάσταση, και γενικά η αποδοχή της φιλοσοφίας ότι η μετακίνηση με ποδήλατο, την ενθάρρυνση και ανάπτυξη της οποίας έχει ως σκοπό ο Ποδηλατικός Γύρος, δεν αφορά μόνο κάποιους λίγους παθιασμένους αλλά οποιονδήποτε πάρει ένα και το καβαλήσει για να πάει κάπου.

Όλοι οι μεγάλοι φωτογράφοι Έλληνες και ξένοι,του ποδηλατικού αθλητικού ρεπορτάζ,  πήραν έγκαιρα κατάλληλες θέσεις φωτογράφισης στην είσοδο της Αλιάρτου.


Ειδική αξία είχε το ενδιάμεσο σπριντ Αλιάρτου που ξεκίνησε περίπου από τον Πύργο της πόλης και κατέληξε σε σημείο ανάμεσα από τα 2 πρώτα περίπτερα.

Οι ταχύτητες των πρώτων ήταν ασύλληπτες μετα από 2 ώρες περίπου ποδηλασία από Αθήνα.



Νικητής του 2ου σπριντ ευθείας, Nils Broge!
-----
Kisses from 2nd sprint winner, Nils Broge!
Ο Ματέο Μοσκέτι της Trek-Segafredo νικητής στο σπριντ του δεύτερου ετάπ, Μαρούσι-Ιτέα. Καλύτερος Έλληνας στο δεύτερο ετάπ ήταν ο Νικηφόρος Αρβανίτου της Εθνικής Ελλάδας, που τερμάτισε 17ος.

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία, και σε όσους είχαν την ευθύνη για το   έγκαιρο και πολυ δύσκολο άδειασμα του ρεύματος  της ΠΕΟ προς Λιβαδειά με αποτέλεσμα να μην έχουμε απρόοπτα.




Όλες οι φωτογραφίες από την είσοδο της πόλης λήφθηκαν από τον Σωτήρη Λάμπρου ,https://www.instagram.com/sotblindlamp/


Περισσότερες φωτογραφίες στο FB Εν Όψει Αλίαρτος

και Φίλοι Ποδηλάτου Αλιάρτου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια