Ticker

6/recent/ticker-posts

Συμπαράσταση του Εργατικού Κέντρου Θήβας στους εργαζόμενους της ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ ΑΕ












ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ 
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε. 
ΕΔΡΑ ΘΗΒΑ 
ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 11-Τ.Κ.32200 – ΤΗΛ. : 22620 29694 – FAX. : 22620 26428 
Email: ekthivas@gmail.com ΘΗΒΑ 6.-4 – 2011 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαιρετίζουμε την σημερινή αγωνιστική κινητοποίηση των εργαζομένων στην επιχείρηση Α.Γ ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ . 
Η σημερινή κάθοδος των εργαζομένων στην Αθήνα και η πορεία διαμαρτυρίας , είναι το αποκορύφωμα της αγανάκτησης 250 εργαζομένων που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα αγωνίζονται με όλες τις δυνάμεις τους για την διασφάλιση του μεροκάματου και την καταβολή των δεδουλευμένων από τον Αύγουστο του 2010. 
Το ΕΚΘ εκφράζει την απόλυτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της, στο αγώνα και στα αιτήματα των εργαζομένων . 
Η άρνηση της εταιρείας να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους , είναι παράνομη, καταχρηστική και ταυτόχρονα εξοντωτική για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες τους.
Ο διαρκής εμπαιγμός των εργαζομένων από την διοίκηση της εταιρίας ,όπου εδώ και 8 μήνες υπόσχεται συνεχώς την καταβολή των δεδουλευμένων και ποτέ δεν το υλοποιεί, κατάντησε ρουτίνα. Καταγγέλλουμε αυτήν την απαράδεκτη αντεργατική συμπεριφορά της εταιρείας και την καλούμε να καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους. 
Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας, και με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα έχουν αποβεί άκαρπες δύο τριμερείς συναντήσεις παρουσία εκπροσώπων του Υπουργού, να παρέμβει και εξαντλώντας κάθε αυστηρότητα να επιβάλει τη νομιμότητα στη διοίκηση της εργοδοσίας. 
Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας και μέχρι να βρεθεί λύση ,να λάβει άμεσα μέτρα στήριξης όλων αυτών των εργαζομένων που η μη καταβολή των δεδουλευμένων τους εδώ και 8 μήνες ,έχει οδηγήσει αυτούς και τις οικογένειες τους σε απόγνωση και τρομερό οικονομικό αδιέξοδο. 
Τέλος το ΕΚΘ ,θα συνεχίζει να συμπαραστέκεται στον αγώνα και τις αποφάσεις των εργαζομένων της Α.Γ ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ, και τους καλεί να παραμείνουν συσπειρωμένοι γύρω από το Σωματείο τους και τις συλλογικές αποφάσεις προκειμένου το σύνθημα τους. «Θέλουμε τα λεφτά μας και διασφάλιση της δουλειάς μας» να γίνει πραγματικότητα. 
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια