Ticker

6/recent/ticker-posts

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα αγώνων Aεροβικής γυμναστικής, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Πόλη μας, με πρωτοβουλία του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

 



Οι αγώνες έγιναν την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011, στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Δημοτικού Γυμναστηρίου Λιβαδειάς.


Εκτός από τον ΄Ομιλό μας μετείχαν και οι σύλλογοι : Ολυμπιακός Ρυθμός , ΟΓΗΡΑ , ΓΑΣ Χολαργού , Θρίαμβος Ηλιούπολης , Νέα Παιδεία Χαϊδαρίου κα Σύλλογος Φίλων Γυμναστικής Μοσχάτου. Το σύνολο των συμμετασχόντων αθλητών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, φθάνοντας στις εκατό συμμετοχές!

Γεγονός είναι, ότι όλοι οι μετέχοντες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, εκφράζοντας την επιθυμία σύντομα να προγραμματιστούν ανάλογοι αγώνες στην Πόλη μας.

Είναι επίσης γεγονός, πως, τέτοιες εκδηλώσεις, αν δεν στηριχθούν από την εθελοντική προσφορά κάποιων ανθρώπων, δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν, γι’ αυτό σ’ όλους αυτούς οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειώσουμε ότι με τα χρώματα του Ομίλου μας αγωνίστηκαν οι παρακάτω αθλήτριες, με αλφαβητική σειρά :
ΑΣΗΜΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΓΑΛΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΖΑΜΑΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΤΑΜΟΥ ΧΡΥΣΑ
ΦΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΦΟΥΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Παπαλάμπρος Βασίλης, Αντιδήμαρχος , ο κ. Σκαπέτης Δημήτρης , Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς και ο κ. Καραμάνης Γιώργος , Πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Οργάνου Δήμου Λεβαδέων.

Tο Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς 













Αποτελέσματα Αεροβικής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια