Ticker

6/recent/ticker-posts

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των παιδιών στο κάλεσμα, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με τίτλο BIKE SAFE & SMART !!! ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο & την Κυριακή 28 & 29 Μαΐου 2011, στο προαύλιο του 4ου δημοτικού σχολείου Λιβαδειάς.
            Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της διεθνούς δεκαετίας οδικής ασφάλειας, καθώς και του έτους νεολαίας, που έχει κηρύξει ο Ο.Η.Ε.
            Στόχος των διοργανωτών ήταν η συνειδητοποίηση της σωστής χρήσης του ποδηλάτου, σε συνδυασμό με  την τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας.
            Στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ο ΄Ομιλός μας συνεργάστηκε με τα παρακάτω μέλη των διοικητικών συμβουλίων γονέων και κηδεμόνων των παρακάτω δημοτικών σχολείων:

1o δημοτικό : ΕΡΜΙΟΝΗ  ΧΑΧΑΛΟΥ - ΕΥΤΑΞΙΑΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
4o δημοτικό : ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΜΝΑ
5o δημοτικό : ΤΖΕΝΗ  ΜΗΤΣΙΟΥ
6o δημοτικό : ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΛΙΤΣΑ ΛΙΟΚΟΥ
7o δημοτικό : ΣΙΣΥ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
8o δημοτικό : ΕΛΕΝΗ  ΤΟΥΛΟΥΜΕΝΙΔΟΥ-ΚΑΛΕΓΚΑ
9o δημοτικό : ΜΑΡΙΝΑ  ΠΑΝΑΓΗ
10o δημοτικό :  ΤΟΛΙΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης βοήθησαν επίσης οι ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης
κ.. Κόλλιας Χρήστος & κ. Γεωργιάδης Νικόλαος, ο κ. Ανέστης Δημήτριος επιχειρηματίας εμπορίας & επισκευής ποδηλάτων,  η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Λιβαδειάς και το ΕΚΑΒ.
            Πολύτιμη ήταν η βοήθεια που πρόσφερε ο γυμναστής του 5ου δημοτικού σχολείου κ. Κατσής Νικόλαος, καθώς και η παρουσία του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, την οποία εκπροσώπησε ο κ. Παπαγγελής Χρήστος
            Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν :
ü      Το Ι. Κ.Τ.Ε.Ο. Δήμου
ü      Αφοί Τόλια και ΣΙΑ ΟΕ,  ανελκυστήρες & υδραυλικά είδη
ü      Ζησιμόπουλος Θεόδωρος Copy-Care, αντιπρόσωπος της ΧΕRΟΧ
ü      Παπαγεωργίου Περικλής, ιδιοκτήτης φωτογραφικού καταστήματος Sposa
Από το Δήμο Λιβαδειάς παραβρέθηκαν ο κ. Σκαπέτης Δημήτρης , Πρόεδρος του Τοπικού  Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων και ο κ. Τσαμτζής Μάριος ,Δημοτικός Σύμβουλος.
Τελειώνοντας νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και δημόσια, όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στον προγραμματισμό και υλοποίηση της εκδήλωσης και κυρίως τα παιδιά για τη συμμετοχή τους.
                                              Tο Δ. Σ. του Α. Κ. Ο. Λιβαδειάς











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια