Ticker

6/recent/ticker-posts

Κήποι Αλιάρτου

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τον υφυπουργό κ. Γιάννη Δριβελέγκα, με θέμα την αξιοποίηση και ανάδειξη των «Κήπων Αλιάρτου».

Συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλιάρτου κ. Γιώργος Ντασιώτης, και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Αλιάρτου κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου. 



Από την πλευρά τους, ο κ. Γιώργος Ντασιώτης, Δήμαρχος Αλιάρτου και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κωπαΐδας, δεσμεύτηκαν να αναλάβουν άμεσα όλες τις πρωτοβουλίες και τις απαραίτητες διοικητικές πράξεις, ώστε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να μπορέσει να προχωρήσει στις θεσμικές αλλαγές για τους «Κήπους Αλιάρτου».

Ο Υφυπουργός  δεσμεύτηκε από την πλευρά του για την άμεση αξιοποίηση των «Κήπων Αλιάρτου», με ψήφιση από τη Βουλή ειδικών διατάξεων που θα αποδίδουν αυτό το φυσικό και αρχιτεκτονικό πλούτο στο λαό της Βοιωτίας και όλης της Ελλάδας.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ωραια και μπραβο στον δημαρχο, με τις ευχες ολων μας! ας ειναι μια φορα σε αυτη τη πολη να γινει ενα μεγαλο εργο σωστα! οι κατοικοι των κηπων,με τα τεραστια σπιτια, τα εξοχικα, ο καθεις με τον τροπο του που το μεγαλωσε με τσιγκους η το αφησε να καταρεει, η επενδυσε σαν ναταν δικο του σπιτι, τα κτιρια που γινονται καφε, και ενα σωρο αλλα, και οι γερμανοι δημοσιογραφοι που εδειξαν ενδιαφερον, Τωρα τι καλα νεα θα ακουσουμε η μια απο τα ιδια,με τουσ γνωστους να βολευονται.., Αν τα μετρα δεν ειναι δραστικα,μια απο τα ιδια, ασ καταλαβουμε γιατι ρωτησαν οι γερμανοι και πωσ θα το λειτουργουσαν αν,επεφτε στα χερια τους. ο δημαρχος ναχει τον νου του τωρα οι καλοθελητες αρχιζουν να χαιδευουν αυτια,να ξεσκονιζουν γιακαδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή