Ticker

6/recent/ticker-posts

Οργανισμός Κωπαΐδας :Σε ρύθμιση με τη ΔΕΗ-''Δήλωση Υπουργού Υπ.Α.Α.Τ. για υπαγωγή του''

Ένα  ποσό  της τάξης των 100.000 (Συνολικό 400.000) περίπου  απομένει  για  ρύθμιση του χρέους με  τη ΔΕΗ   και όλα θα κυλήσουν ομαλά με  την  άρδευση της Κωπαΐδας.
Σε συνάντηση βουλευτών του νομού και της διοίκησης του Οργανισμού με τη  ΔΕΗ, αναζητήθηκαν λύσεις και συμφωνήθηκε το ποσό της ρύθμισης, το οποίο θα συγκεντρωθεί έγκαιρα.



Περί Υπαγωγής του Οργανισμού Κωπαΐδας:


Σύμφωνα με το viotianet  σε άλλη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπ.Α.Α.Τ., του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σταθά και του Δημάρχου Ορχομενού Κώστα Ξηρογιάννη υποστηρίχθηκε για την υπαγωγή του Οργανισμού Κωπαΐδας ότι ο «κλήρος πέφτει» στην αιρετή περιφέρεια.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει αν η μεταβίβαση συνοδεύεται και με το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του Οργανισμού, που θα έδινε τη δυνατότητα στην περιφέρεια να αναζητήσει επενδυτικά σχέδια για την αξιοποίησή της.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Γιάννη Σταθά πρέπει άμεσα σε νέες συναντήσεις να αποσαφηνιστεί το τι μεταφέρεται στην αιρετή περιφέρεια και ανάλογα να υπάρξουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που θα διασφαλίζουν το μέλλον και της Κωπαΐδας και του Βοιωτού αγρότη.

Είδομεν 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια