Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

H συγκλονιστική ιστορία του ΠΣ57 που πήρε μπρος μετά από 80 χρόνια (Βίντεο)

Ένα παρατημένο πυροσβεστικό όχημα του 1938 που αρνείται να πεθάνει. Οκτώ πυροσβέστες και ένας συντηρητής έργων τέχνης. Τιτάνια θέληση και μεράκι. Το όχημα, παρατημένο, ξαναλειτουργεί μετά από σχεδόν έναν αιώνα. Αυτή η ιστορία, είναι κάτι παραπάνω από ένα barn find και είναι 100% ελληνική...
  
Το ημερολόγιο γράφει 30 Ιανουαρίου 1940. Στην Ελλάδα, που την έχουν σκεπάσει τα σύννεφα του πολέμου φτάνει ένα υπερσύγχρονο κλιμακοφόρο όχημα της Magirus. Το καθεστώς Μεταξά βλέπει την καταιγίδα που έρχεται και, λίγο πριν ξεσπάσει ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος, εκτός από το Στρατό, προετοιμάζει και τη γενικότερη άμυνα της χώρας. Το συγκεκριμένο πυροσβεστικό, μαζί με μερικά άλλα, αγοράζεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού κατάσβεσης πυρκαγιών που θα προκαλούνταν από βομβαρδισμούς μεγάλων αστικών κέντρων της χώρας μας. http://www.topspeed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου