Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Οι εγγραφές άνοιξαν για τον 5ο Τροφώνιο ΗΜΙμαραθώνιο Λιβαδειάς

Ανακοίνωση
Οι εγγραφές άνοιξαν για τον 5ο Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο Λιβαδειάς , που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη της Λιβαδειάς, με αφετηρία και τερματισμό στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (πάρκο).
Διαδρομές φυσικού κάλους, σε μια διοργάνωση στην οποία τηρούνται υψηλά στάνταρ όπως άλλωστε αποδεικνύουν και οι πιστοποιήσεις των φορέων. Οι διοργανωτές δίνουν την ευκαιρία στους δρομείς να γευτούν την χαρά της συμμετοχής και να τρέξουν στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με ασφάλεια.
Ο Τροφώνιος ΗΜΙμαραθώνιος Λιβαδειάς είναι το μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός της Στερεάς Ελλάδας και διεξάγεται σε μια εποχή ιδανικών συνθηκών για τρέξιμο και παράλληλα αποτελεί ιδανική προετοιμασία για το μεγάλο γεγονός της χώρας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ο οποίος διεξάγεται περίπου ένα μήνα μετά.
Η Λιβαδειά αποτελεί κίνητρο για τους δρομείς, όπως αποδείχθηκε στις τέσσερεις προηγούμενες διοργανώσεις, τόσο λόγω της γεωγραφικής της θέσης και της μικρής απόστασης από την Αθήνα (140χλμ. Περίπου), των άλλων αστικών κέντρων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, λόγω της ποιότητας του αγώνα, της ασφάλειας, των παροχών και των ιδανικών διαδρομών που έχουν επιλεγεί με προσοχή από τους διοργανωτές.
Η διαδρομή είναι πιστοποιημένη από IAAF & AIMS και οι χρόνοι υπολογίζονται για συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου.


Εκτός από τον ΗΜΙμαραθώνιο θα διεξαχθούν επίσης:
Αγώνας 10.000μ Ανδρών Γυναικών
Αγώνας 5.000 Ανδρών Γυναικών
Αγώνας 2.000μ μαθητών/τριών Γυμνασίου
Αγώνας 1.000μ μαθητών/τριών Δημοτικού
Αγώνας 1.000μ Special Olympics
Όλες οι διαδρομές είναι ασφάλτινες
Την προκήρυξη του αγώνα καθώς και όλες οι λεπτομερείς για την εγγραφή, τις παροχές, τις διαδρομές και άλλα χρήσιμα , μπορείτε να τα δείτε στο site http://trofonios.akol.gr/Η Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου