Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Τρίτη, 8 Αυγούστου 2017

Α.Ο.ΚΑΣΤΡΟΥ ......Ερχόμαστε!!

Από τις 06 Αυγούστου ο Α.Ο.Κάστρου έχει πλέον καινούργιο Δ.Σ
Με έντονη παρουσία παλαιών ποδοσφαιριστών και ταυτόχρονα παραγόντων με διάθεση για δημιουργικό ξεκίνημα μετά από απουσία 2 ετών από το Βοιωτικό

ποδόσφαιρο η ιστορική ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα. Κυρίαρχο μέλημα της διοίκησης για την χρονιά αυτή είναι ένα: η ομάδα να έχει ποδοσφαιριστές από το χωριό και πάνω σ'αυτό το πλαίσιο ανέλαβε προπονητής ο Ηλίας Ζυγομήτρος (πτυχιούχος γυμναστής κ μόνιμος κάτοικος Κάστρου). Το καινούργιο γήπεδο σίγουρα θα δώσει "δυναμική" στην προσπάθεια αυτή όπως και οι φίλαθλοι της ομάδας που θα την βλέπουν μετά από αρκετά χρόνια στην φυσική της έδρα.
....Ερχόμαστε για ένα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο στην Βοιωτία!!
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου