Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Γέμισε με παιδιά το Συνεδριακό Αλιάρτου στη περιβαλλοντική εκδήλωση για την Υλίκη (Βίντεο)

eTwinning ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ - ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Σήμερα 15/1/2018 τα τμήματα του Σχολείου μας Γ1' και Γ2΄ επισκέφτηκαν το Συνεδριακό Κέντρο Αλιάρτου, όπου παρακολουθήσαμε την περιβαλλοντική εκδήλωση του ΚΠΕ Άμφισσας και του 2ου Νηπιαγωγείου Αλιάρτου, η οποία υλοποιείται -δια μέσου του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας- στο πλαίσιο της εφαρμογής του περιβαλλοντικού προγράμματος Ε - twinning με τίτλο «Ένας δράκος με γυαλιά ψάχνει καθαρά νερά/A dragon with glasses seeks for clean water» από τη νηπιαγωγό κ. Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα του 2ου Νηπιαγωγείου Αλιάρτου .


Οι υπεύθυνοι του ΚΠΕ Άμφισσας πραγματοποίησαν εισήγηση με θέμα: «Ας γνωρίσουμε τη λίμνη μας Υλίκη», ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Νηπιαγωγείου Αλιάρτου παρουσίασαν περιβαλλοντικές δράσεις του προγράμματος e - twinning «Ένας δράκος με γυαλιά ψάχνει καθαρά νερά/A dragon with glasses seeks for clean water».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ eTwinning;


Το eTwinning είναι μια Eυρωπαϊκή δράση μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές Eυρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Η δράση eTwinning δίνει στα σχολεία την ευκαιρία να μάθουν μαζί, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες.


Μπαίνοντας στην αίθουσα θαυμάσαμε τα όμορφα δημιουργήματα των παιδιών.


Μπράβο στα πιτσιρικάκια και στην καταπληκτική δασκάλα τους ,την κ. Παπαϊωάννου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΙΑ ΕΚΠ/ΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

.
ΚΥΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ!!! ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ Γ1΄ΚΑΙ ΤΟ Γ2΄ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΑΣ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠ/ΚΟΥΣ ΚΙΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΒΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

https://2dimotikosxoleioaliartou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου