Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Συμβολική Ποδηλατική Διαδρομή στην Καταβόθρα Αλιάρτου. Βίντεο από τον θάλαμο με τις νυχτερίδες!

Λάμπρου Νίκος -Αρχική ενημέρωση
Στις 3 Ιουνίου 2018 , Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου,Οι Φίλοι Ποδηλάτου Αλιάρτου διοργανώνουν ποδηλατική διαδρομή στην Καταβόθρα Αλιάρτου υπό την αιγίδα του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων .Ως γνωστό η Καταβόθρα Αλιάρτου εντάχθηκε με πρόσφατο νόμο στις προστατευόμενες περιοχές Natura και καταβάλλεται προσπάθεια   να δημιουργηθεί φορέας διαχείρισης στη Βοιωτία.
Επιπρόσθετα ο σκοπός της ποδηλατοβόλτας είναι να τονισθεί ότι η καταβόθρα είναι τόσο κοντά στην Αλίαρτο που δικαιωματικά νέος φορέας στη Βοιωτία πρέπει  να δημιουργηθεί και  να την διαχειρίζεται.

Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από τον Καθηγητή Κο Βαρβαρούση Πάρι.

Οφείλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς Κο Γιάννη Ηλία και Κα Ευγενία Κουζμίνα για τη διάθεση από εξερεύνηση καταπληκτικού βίντεο με νυχτερίδες από θάλαμο της καταβόθρας.

Σημειώνεται ότι στην ενημέρωση μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε κινούμενος  και με με όχημα με ευθύνη του.

Βαθμός δυσκολίας ποδηλατοβόλτας 1 (εύκολη)
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου