Ticker

6/recent/ticker-posts

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων συγχαίρει την ομάδα Μπάσκετ του Γ.Σ. Αλιάρτου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο κατηγορίας

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων, στην ομάδα Μπάσκετ του Γ.Σ. Αλιάρτου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο κατηγορίας.

Με την παρούσα θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την θριαμβευτική πορεία που είχε η ομάδα Μπάσκετ του συλλόγου σας στο πρωτάθλημα της Γ΄ΕΣΚΑΣΕ, στην οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια κατακτώντας και την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

οι προοπτικές του μπάσκετ στο Δήμο Αλιάρτου –Θεσπιέων είναι τεράστιες καθώς υπάρχει άφθονο έμψυχο υλικό αλλά και ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές για την εξέλιξή του. Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί επιβράβευση της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στον Γ.Σ Αλιάρτου, αλλά δικαιώνει και τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής που έθεσε ως άμεση προτεραιότητα και ολοκλήρωσε σε ελάχιστο χρόνο, δύο κλειστά γήπεδα.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στα μέλη της διοίκησης, στο τεχνικό επιτελείο, στους προπονητές, καθώς και σε όλους τους παίκτες, αλλά και τους φιλάθλους που αγάπησαν την ομάδα και της συμπαραστάθηκαν.



Ο Δήμαρχος

Ντασιώτης Γεώργιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια