Η ανάρτηση απόψεων και άρθρων δεν σημαίνει και υιοθέτηση των αναγραφομένων.

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018

Καρατόμηση της διοίκησης του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ γιατί ''έχασαν'' τα προγράμματα της Φέτας

Τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ζήτησε χθες 14-5-2018ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου, επικαλούμενος ότι με αποκλειστική τους ευθύνη χάθηκαν οι προθεσμίες σύναψης των συμβάσεων για τα προγράμματα προώθησης της Φέτας ΠΟΠ.


Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή με την οποία ο Υπουργός ζητά τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. ,αναφέρεται ότι δόθηκαν επανειλημμένες παρατάσεις, τις οποίες εξασφάλισε η Διεύθυνση Προώθησης Γεωργικών Προϊόντων της Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων για λογαριασμό του υπουργείου, όμως «παρήλθε άπρακτη η προθεσμία σύναψης των συμβάσεων του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ με τον Εκτελεστικό Οργανισμό, με αποτέλεσμα να μη έχει καταστεί έως σήμερα δυνατή η σύναψη των μεταξύ μας συμβάσεων για την υλοποίηση του Προγράμματος Προώθησης της Φέτας Π.Ο.Π. «Feta PDO. Let' s get real!» στην Ευρωπαϊκή Αγορά και σε Τρίτες Χώρες, των οποίων η προθεσμία υπογραφής έληγε την 13/05/2018».

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Παύλος Σατολιάς, μιλώντας σήμερα το πρωί σε ραδιοφωνικό σταθμό του Αγρινίου, επεσήμανε ότι αυτή η εξέλιξη, όσο επιβεβλημένη κι αν κρίθηκε από την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ που έλαβε την απόφαση, δεν απαντά στα οξυμένα προβλήματα των κτηνοτρόφων και δεν συνιστά μέρος των λύσεων στο συνολικό πρόβλημα της φέτας.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Εν Όψει Αλίαρτος

ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Δεν υιοθετούμε κατ΄ανάγκη τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται ειδήσεις, αναρτήσεις και άρθρα.
Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα και με σκοπό να σας βλάψει.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται.
Εν Όψει Αλίαρτος

Αρχειοθήκη ιστολογίου