Ticker

6/recent/ticker-posts

Με επιτυχία η θεματική εκδήλωση για το κρασί στην Άσκρη

Σημαντική εκδήλωση χθες στην Άσκρη με αντικείμενο το κρασί παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου.
Αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την καλλιέργεια αμπελιού -οινοποιία στην περιοχή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων με όλους τους δρόμους να οδηγούν με την καθιέρωση της εκδήλωσης στη Βοιωτία και τον Ελικώνα
Παρόντες ο Βουλευτής Βοιωτίας Ν. Θηβαίος, Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Κος Ντασιώτης Γ. η αντιπεριφερειάρχης Κα Παπαθωμά Φ. και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Βοιωτίας Κος Αγνιάδης Π. οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμούς  αρχής γενομένης από τον πρόεδρο της ΤΚ Άσκρης.
Οδοιπορικό στην Άσκρη του Ησιόδου πραγματοποίησε ο Κος Ιωάννης Πέππας.
Η εκδήλωση συμπεριελάμβανε ομιλία από τον Υπουργό και τον πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και εισηγήσεις από καθηγήτριες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου και εκπρόσωπο της ελληνικής εταιρείας επενδύσεων.
Ακολούθησαν ερωτήσεις οινοπαραγωγών σε σχέση με τις ετικέτες των προϊόντων κρασιού και δυσλειτουργίες με τις επιδοτήσεις,εγγυητικές επιστολές κλπ. καθώς και γενικότερα θέματα ποιότητας της καλλιέργειας αμπελιού.







































ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια