Ticker

6/recent/ticker-posts

Στις 11 το πρωί της Τρίτης, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση της σειρήνας συναγερμού Πολιτικής Άμυνας

Στις 11 το πρωί της Τρίτης  θα ενεργοποιήθηκε η σειρήνα, που θα σημάνει συναγερμό αεροπορικής επίθεσης. Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας έχει καθαρά δοκιμαστικό σκοπό και δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας. Θα διαρκέσει μέχρι τις 11:05 και πραγματοποιείται στα πλαίσια της Άσκησης ''Παρμενίων 2018''

Στο πλαίσιο της ανωτέρω Άσκησης, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, σύμφωνα με τα παρακάτω:

α) Τοπική ώρα 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για χρονική διάρκεια (60) δευτερολέπτων (ήχος διακοπτόμενος διαφορετικής έντασης).
β) Τοπική ώρα 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για χρονική διάρκεια (60) δευτερολέπτων (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).
Η ήχηση των Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει αποκλειστικά δοκιμαστικό σκοπό και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Την ουσία της άσκησης και τι κάνει ο πληθυσμός σε τέτοια περίπτωση δεν μας τα λέει κανείς απλούστατα γιατί δεν υπάρχει καμία προετοιμασία και υποδομή.Μας μένει λοιπόν να διαπιστώσουμε αν οι σειρήνες λειτουργούν η βγάζουν ήχο κρυωμένης κάργιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια