Ticker

6/recent/ticker-posts

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Ε.Α.Υ. Βοιωτίας στο ΑΤ Αλιάρτου

Την 17/10/2018 αντιπροσωπεία της Ε.Α.Υ. Βοιωτίας πραγματοποίησε επισκέψεις σε όλες τις Υπηρεσίες της επαρχίας Θηβών (Α.Τ. Τανάγρας, Α.Τ. Θηβών, Τ.Α. Θηβών, Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, Α.Τ. Αλιάρτου) και συνομίλησε με τους συναδέλφους για τα υπηρεσιακά ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους καθώς επίσης και με τους κ.κ. Δ/τές των Υπηρεσιών σχετικά με την εφαρμογή και υλοποίηση του προγράμματος εμφανούς αστυνόμευσης με την κωδική ονομασία «Περσέας», τις υπηρεσιακές ανάγκες και γενικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε Υπηρεσία, με κυριότερο την έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού με ότι αυτή συνεπάγεται.
Η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας με την αρωγή της Ομοσπονδίας ήδη προ μακρού χρόνου, γεγονός που αποτυπώθηκε πρόσφατα και από τις έκτακτες μεταθέσεις έτους 2018, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της Δ.Α.Βοιωτίας που ξεπερνούν το 30%. Αναφορικά με την εφαρμογή και υλοποίηση του προγράμματος με την κωδική ονομασία «Περσέας», η Ένωσή μας θεωρεί δεδομένη την τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών (ημερήσιες αναπαύσεις, έκδοση εβδομαδιαίας υπηρεσίας κτλ.) και δεν θα επιτρέψει τυχόν καταστρατήγηση των κεκτημένων δικαιωμάτων των συναδέλφων.
Η Ε.Α.Υ.Βοιωτίας θα συνεχίσει να βρίσκεται εμπράκτως στο πλευρό των συναδέλφων, με μοναδικό στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών της, εντείνοντας το συνδικαλιστικό της έργο με συνεχή παρουσία και παρεμβάσεις σε όλες της Υπηρεσίες της Δ.Α.Βοιωτίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια