Ticker

6/recent/ticker-posts

Το νέο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Ευβοίας

Ο συγκεκριμένος φορέας περιλαμβάνει και μεγάλο αριθμό περιοχών Natura της Βοιωτίας.Συμμετέχει ο Δήμαρχος Θήβας Κος Νικολάου Σπ.
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Ευβοίας.

Σύμφωνα με την υ.α. ορίζονται ως μέλη οι κάτωθι:
Κωνσταντίνος Πεχλιβάνογλου του Γεωργίου, Γεωλόγος, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρωτή τον Χαράλαμπο Βερβέρητου Παναγιώτη, ΠΕ Γεωτεχνικών στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.
Ελευθέριος Ραβιόλος του Κωνσταντίνου, Δήμαρχος Καρύστου, ως εκπρόσωπος των εμπλεκόμενων Δήμων, με αναπληρωτή τον Σπυρίδωνα Νικολάου του Ευαγγέλου, Δήμαρχο Θηβαίων.
Ασημίνα Παπαναστασίου του Δημητρίου, Περιφερειακή Σύμβουλος, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με αναπληρώτρια την Σοφία Τσολάκη του Ευαγγέλου, Περιφερειακή Σύμβουλο.
Βαρβάρα Φίλου του Γεωργίου, Κτηνίατρος – Ιχθυολόγος, ως εκπρόσωπος της επιστημονικής κοινότητας, με αναπληρώτρια την Δέσποινα Νικολάου του Παναγιώτη, βιολόγο.
Περσεφόνη Ιωαννίδου του Κωνσταντίνου, Μηχανολόγος – Μηχανικός, ως Στέλεχος Δημόσιας Υπηρεσίας, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Κατσαμάγκο του Κωνσταντίνου, Μηχανικό
Μεταλλείων.
Σταμάτης Ζόγκαρης του Δημητρίου, ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρώτρια τη Μαρία Χουλιέρη του Γεωργίου.
Αντιγόνη Καραδόντα του Κωνσταντίνου, Δασοπόνος, ως εκπρόσωπος των Παραγωγικών Φορέων της Περιοχής (Ένωση Ελλήνων Δασοπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων) με αναπληρώτρια την Ευτυχία Φίλιππα του Ζώη, οδοντίατρο.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Κωνσταντίνος Πεχλιβάνογλου του Γεωργίου.

Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια