Ticker

6/recent/ticker-posts

Έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων για το οδικό έργο «Παράκαμψη Αλιάρτου» στο Νομό Βοιωτίας

κλικ στην εικόνα

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Αν και όταν ...χαιρετίσματα Κεφαλάρι..

    Θα μας λείψει η κίνηση και η βουή των αυτοκινήτων..αλλά θα μας μείνει η βουή από τα κολόμπαρα και το Ελ Πάσο που πάει να γίνει η Αλίαρτος από την ηχορύπανση.
    (Μηχανάκια χωρίς εξατμίσεις,τα ηχοσυστήματα των καφε στη διαπασών μετα τις 01:00 αυτοκίνητα να στριγγλίζουν και να κανουν σούζες στις 04:00 σον κεντρικό δρόμο.
    Βοήθεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φοβάμαι γι' αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα. χαιρετίσματα στην εξουσία
    (των 4 υπουργών και της περιφέρειας)...από τοΚεφαλάρι.
    Ε.Π.Π.Υ.Ν.Α(Ένας Πολίτης Που Υπόσχεται Να
    Αντιδράσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος πρέπει να μάθει την ακριβή χάραξη του περιφερειακού.
    Αν κάποιοι στο παρελθόν έκαναν λάθη με αδόκιμες προτάσεις,δεν μπορεί να συνεχιστεί και σήμερα αυτό.
    Η παρούσα (περιβαλλοντική) Δημοτική Αρχή στο προεκλογικό φυλλάδιο της έγραφε για ''Δημιουργία δρόμου παράλληλου του κεντρικού (Αλίαρτος)''.
    Περιμένουμε λοιπόν διευκρινίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι βιοι ειναι παραλληλοι,,, τωρα εδω, οι παραλληλοι δρομοι γινονται οπου υπαρχουν βραχοι,ανατιναξεις,γεφυρες,κ οτι σημαινει πολλα (παρα,μα παρα πολλα) χρηματα-λεφτα-μπικικινια-μπερντες. Μπορει καποιος να ενημερωσει πως κ ΓΙΑΤΙ επιλεχθηκε να γινει εκει, και οχι λιγο εξω απο το μουλκι-αρχες κωπαιδας-οπως ειχε συζητηθει? Ο ανωνυμος 12΄23 ωραια το εθεσε-αυτα που θα γινουν για μενα χωρις εμενα- Μπορω να καταλαβαινω αμεσως,οπως αρκετοι αλιαρτινοι, οταν με κοριδευουν. κοινη η τυχη.. η περιβαντολλοντικη αρχη, εχει βγει εκτος τοιχων της? μεσα απο εδω πρεπει να ανακαλυψουν τι οφειλαν να εχουν κανει? ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα.ΕΙΜΑΣΤΕ ...εν αναμονή επίσημης ενημέρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η επισημη ενημερωση,ειναι απο τον κ. Βαρβαρουση; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ; Ευχαριστουμε τον αξιολογοτατο καθηγητη για την ετοιμοτητα του, ομως απο τον δημο επισημα θα μαθουμε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κος καθηγητής εξέφρασε τη προσωπική του άποψη όπως εσείς και εγώ καθώς επίσης βοήθησε με τη πηγή την οποία η σελίδα αγνοούσε.Δεν προκύπτει ότι εκπροσωπεί κάποιον για να κάνει επίσημη ενημέρωση.Ας είμαστε πιο υπομονετικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ζητουμενο δεν ειναι ποιος *κοινος θνητος* εξεφρασε την προσωπικη του αποψη η αν ενημερωσε και αν η σελιδα αγνοουσε την πηγη,-καλως ολα- ειναι ενα σοβαρο θεμα,ενα μεγαλο εργο για την πολη, οταν τα νεα τρεχουν ,η ενημερωση πρεπει να προυπαρχει.!! Ας ΕΙΜΑΣΤΕ ...εν αναμονη επισημης ενημερωσης πιο υπομονετικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Auto twra to ematha,molis to eida oute pou to eixa akousei,kati genika logia prin arketous mhnes, alla ap oti vlepw kai edw apanthsh apo kanena,apo 28 iouniou,6 mhnes meta den thaprepe kapoios me gnvsh kaikyros na apanthsei, meta mesa sto parapono kai th grinia oloi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή