Ticker

6/recent/ticker-posts

Πρωτιές για τους Αλιαρτίστες στο "1ο Αγώνα Αγάπης" στη Δομβραίνα

Με πρωτιές σε άντρες και γυναίκες και συνολικά εννέα συμμετοχές στο "1ο Αγώνα Αγάπης" ,οι Αλιαρτίστες έδωσαν τον παλμό στην Δομβραίνα!!!

Σε μια υπέροχη διοργάνωση με πολλές συμμετοχές απο ολη την περιφέρεια,ο σύλλογος μας ειχε τη χαρα να δει τους Marios Kourounis και Σπυριδούλα Παλαντζά να τερματίζουν πρώτοι στη διαδρομη των 7 χιλιομέτρων! 


Ταυτόχρονα η Ηρώ Βαρθαλάμη ,νεο μελος απο της Θεσπιές,κατάφερε να πλασαριστεί στη τρίτη θεση του βάθρου! Μπορεί τα μετάλλια να ειναι αυτα που μας έκαναν υπερήφανους,αλλα η χαρα της συμμετοχής των Γιώργος Αραπιτσας, κυριακη πανουση, Panos Katrisiosis, Μαρία Δρίτσα,Xristos Kokkalis,Dimitris Zaxaropoulos ειναι αυτη που σηκωσε το πρασινο χρωμα μας στους δρομους της Δομβραίνας! Στα ωραια της ημερας ειναι η παρουσια του Βαλκανιονίκη κ Παναγιώτη Παλληκάρη,ο οποιος μας υποδέχτηκε τον καθενα ξεχωριστά στον τερματισμό!!
Κλείνοντας θα ηθελα να σας περάσουμε τις δηλώσεις του "προεδρου μας" ,Τρυπογιωργου Γιωργου ,ο οποιος βάζοντας μια μπασκετικη νοτα στην Κυριακη μας ειπε οτι " σημερα οι Αλιαρτιστες γλιτωσαν την επιστροφη με το λεωφορείο!!!!! Με δυο χρυσά και μια τρίτη θεση πρεπει να γκρεμίσουμε τα τείχη της πόλης"!!!

πατήστε στις εικόνες












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια